Mogärdeskolan f-6

Elev- och föräldrasamverkan

Varje termin har Mogärdeskolan föräldramöte. Vid behov kallar vi till extra möte.

Elevråd

Rektor samt två representanter från varje årskurs är med på elevrådet. Eleverna får lära sig att följa hur ett strukturerat möte går till.

På elevrådet tar eleverna upp aktuella frågor och funderingar som de diskuterat på respektive klassråd.

Kontaktpolitiker

Vetlanda kommuns förskolor, familjedaghem och skolor har en eller flera egna kontaktpolitiker.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Du kan vända dig till din kontaktpolitiker när du vill framföra åsikter om eller diskutera hur verksamheten fungerar.

Det finns riktlinjer för kontaktpolitikernas uppdraglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Riktlinjerna är fastställda av barn- och utbildningsnämnden.

Kontaktpolitikerns främsta mål är

• att följa och bli förtrogen med verksamheten i förhållande till vad som bland annat anges i kommunala och nationella styrdokument
  • att främja goda relationer mellan arbetsgivare, arbetstagare, barn, elever, hem och anställda.

Sofie Lilja

Skoladministratör