Kvillsfors skola

Så arbetar vi

Kvillsfors skola har en intressant historia i bygden som vi gärna använder i vår undervisning. Vi lägger även tonvikten vid att arbeta utifrån skolans
kulturprofil.

Våra lokaler

På vår skola har datasal/skolbibliotek, biosalong som även fungerar som matteverkstad och musiksal, sköterskeexpedition, textilslöjdsal, träslöjdsal, hemkunskapssal/konferensrum, matsal och ett tillredningskök som lagar god och näringsrik mat till eleverna.

Här finns en lekvänlig utemiljö för barn i alla åldrar med bland annat en välbesökt inlinesbana, olika klätterställningar, både grus/gräs- och asfaltsområden till roliga lekar, elever och förskolebarn delar även på förskolans härliga uteområde.

Skolan har också tillgång till idrottshallen Kvilleströmshallen, där vi har de flesta av våra idrotts-/hälsapass men även talanguppvisningar, julavslutningsdansen och olika idrottsdagar som till exempel innebandyturneringar.

Dokument om hur vi arbetar

Blanketter