Kvillsfors skola

Elev- och föräldrasamverkan

Elevrådet träffas en gång i månaden. Skolrådet sammanträder en gång per termin.

Varje klass har minst två föräldrar som är skolrådsrepresentanter.

Vi har elevråd en gång i månaden och då får eleverna diskutera det som händer på skolan och komma med ideér och förslag. I klasserna har vi klassråd inför varje elevråd. Det finns representanter från alla årskurser i elevrådet.

Kontaktpolitiker

Vetlanda kommuns förskolor, familjedaghem och skolor har en eller flera egna kontaktpolitiker.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Du kan vända dig till din kontaktpolitiker när du vill framföra åsikter om eller diskutera hur verksamheten fungerar.

Det finns riktlinjer för kontaktpolitikernas uppdraglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Riktlinjerna är fastställda av barn- och utbildningsnämnden.

Kontaktpolitikerns främsta mål är

• att följa och bli förtrogen med verksamheten i förhållande till vad som bland annat anges i kommunala och nationella styrdokument
  • att främja goda relationer mellan arbetsgivare, arbetstagare, barn, elever, hem och anställda.

Pernilla Undin Gunnarsson

Lärare i tidigare åren