Holsby skola

Elev- och föräldrasamverkan

Två gånger varje termin har Holsby skola skolråd.

Skolråd

I skolrådet sitter representanter för elever, föräldrar och personal. Protokollet från senaste skolrådsmötet finns att läsa här på hemsidan.

Elevråd

Årskurs 1-6 har klassråd, minst varannan vecka. Dessa klasser har också sina representanter i elevrådet, som träffas en gång i månaden.

Kontaktpolitiker

Vetlanda kommuns förskolor, familjedaghem och skolor har en eller flera egna kontaktpolitiker.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Du kan vända dig till din kontaktpolitiker när du vill framföra åsikter om eller diskutera hur verksamheten fungerar.

Det finns riktlinjer för kontaktpolitikernas uppdraglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Riktlinjerna är fastställda av barn- och utbildningsnämnden.

Kontaktpolitikerns främsta mål är

• att följa och bli förtrogen med verksamheten i förhållande till vad som bland annat anges i kommunala och nationella styrdokument
  • att främja goda relationer mellan arbetsgivare, arbetstagare, barn, elever, hem och anställda.

Petter Karlqvist

Lärare i tidigare åren