Bäckseda skola

Elev- och föräldrasamverkan

Två gånger varje termin har Bäckseda skola skolråd.

Skolråd

På Bäckseda skola finns ett skolråd som träffas två gånger per termin. Här finns föräldrar, rektor och personal representerade.

Elevråd

Vi har ett elevråd som träffas minst tre gånger per termin. Elevrådet består av elevrepresentanter från förskoleklass till årskurs sex samt en vuxenstödjare.

Kontaktpolitiker

Vetlanda kommuns förskolor, familjedaghem och skolor har en eller flera egna kontaktpolitiker.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Du kan vända dig till din kontaktpolitiker när du vill framföra åsikter om eller diskutera hur verksamheten fungerar.

Det finns riktlinjer för kontaktpolitikernas uppdraglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Riktlinjerna är fastställda av barn- och utbildningsnämnden.

Kontaktpolitikerns främsta mål är

• att följa och bli förtrogen med verksamheten i förhållande till vad som bland annat anges i kommunala och nationella styrdokument
  • att främja goda relationer mellan arbetsgivare, arbetstagare, barn, elever, hem och anställda.

Magdalena Svennung

Skoladministratör