Skede förskola

Föräldrasamverkan

Dialog och samverkan med föräldrar är viktigt för verksamheten. Det erbjuds föräldrarmöte en gång per termin. Förskolan har egna kontaktpolitiker som du kan kontakta om du vill.

Skolråd

Vi har inget skolråd på våran förskola däremot bjuds det in till föräldrarmöte en gång per termin där vårdnadshavare, personal och förskolechef träffas och får ta del utav ny information.

Kontaktpolitiker

Vetlanda kommuns förskolor och skolor har en eller flera egna kontaktpolitiker. Du kan vända dig till din kontaktpolitiker när du vill framföra åsikter om eller diskutera hur verksamheten fungerar.

Det finns riktlinjer för kontaktpolitikernas uppdraglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Riktlinjerna är fastställda av barn- och utbildningsnämnden.

Kontaktpolitikerns främsta mål är

• att följa och bli förtrogen med verksamheten i förhållande till vad som bland annat anges i kommunala och nationella styrdokument
  • att främja goda relationer mellan arbetsgivare, arbetstagare, barn, elever, hem och anställda.

Linda Valtersson

linda.valtersson@vetlanda.se