Nye förskola

Samverkan med vårdnadshavare

Vi har ett förskoleråd på förskolan.

Förskolekoleråd

Då träffas representanter från vårdnadshavarna, personal och förskolechef. Vi har också egna kontakpolitiker som ni som föräldrar kan kontakta om ni vill. På förskoleskolrådet har föräldrarna möjlighet att framföra åsikter och önskemål kring sitt barns förskola.

Kontaktpolitiker

Vetlanda kommuns förskolor och skolor har en eller flera egna kontaktpolitiker. Du kan vända dig till din kontaktpolitiker när du vill framföra åsikter om eller diskutera hur verksamheten fungerar.

Det finns riktlinjer för kontaktpolitikernas uppdraglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Riktlinjerna är fastställda av barn- och utbildningsnämnden.

Kontaktpolitikerns främsta mål är

• att följa och bli förtrogen med verksamheten i förhållande till vad som bland annat anges i kommunala och nationella styrdokument
  • att främja goda relationer mellan arbetsgivare, arbetstagare, barn, elever, hem och anställda.

Marie Edvinsson

Marie.Edvinsson@vetlanda.se