Myresjö förskola

Ny hemsida

Vetlanda kommun lanserar nya hemsidor för alla förskolor i kommunen i Januari 2015

Så nu är det utbildning för alla oss webbredaktörer. Sidorna kommer se ganska annorlunda ut jämfört med tidigare men för oss som jobbar med dem i bakgrunden kommer det bli betydligt lättare. Både programmet vi jobbar i och själva hemsidorna har förenklats (anpassats till telefoner och plattor) och därför hoppas vi kunna uppdatera er oftare och lättare. Bloggen kommer dessutom bli betydligt bättre då vi kan lägga in fler bilder i varje inlägg - tidigare har vi bara kunnat lägga in en bild per inlägg. Lite längre fram kommer en ny uppdatering av programmet som förhoppningsvis gör att vi kan använda oss av Ipads för att göra inlägg vilket medför att vi kan göra inlägg direkt med barnen när saker händer.

Maria Ek

Maria.Ek@vetlanda.se