Kärnhusets öppna förskola

Vi delar in verksamheten i olika grupper utifrån barnens ålder.

Babyfik – för dig med barn 0–10 månader

Måndagar klockan 9-15 och onsdagar klockan 9-13.

Ett tillfälle för dig som nybliven förälder att komma ut och träffa andra i samma situation. Här kan du göra hand- och fotavtryck i gips på ditt barn. Du kan också anmäla dig till babymassage och barnolyckfallskurser.

Nyfikarna – för dig med barn 0–5 år

Tisdagar klockan 9 - 15 och fredagar klockan 9-13  sångstund klockan 10.30.

Här kan du som har barn som inte är inskrivna i övrig barnomsorg deltaga med ditt/dina barn.

Ni kan använda vårt material i skaparrummet och skapa med hjälp av fantasin. Delta i vår gemensamma sångstund där vi sjunger och ramsar och fika tillsammans med andra din egen medhavda fika/lunch. Vi har kaffe, te och frukt till försäljning för en femma.

Öppna förskolan skiljer sig från övrig förskoleverksamhet främst genom att den är avgiftsfri och att den ställer krav på de vuxnas medverkan.

Torsdagsgruppen – för dig som blivit inbjuden och har ett glest nätverk

På torsdagar jobbar förskollärare och familjepedagoger från socialtjänstens öppenvård (familjesektionen) tillsammans med en mindre grupp blivande eller nyblivna föräldrar och barn.

Torsdagsgruppen är för dig med glest nätverk och som blivit speciellt inbjuden.