Bäckseda förskola

Föräldrasamverkan

Dialog och samverkan med föräldrar är viktigt för verksamheten. Vi har ett förskoleråd  som träffas en gång per termin. Där ingår  föräldrarepresentanter från alla avdelningar samt dbv, personal och förskolechef. Förskolan har också egna kontaktpolitiker som du kan kontakta om du vill.

Skolråd

På skolråden har föräldrar möjlighet att framföra åsikter och önskemål. På varje avdelning finns möjlighet att lämna synpunkter inför skolråden.

Föräldrarepresentanter

• Ängen: Jonas Olsson (Tilde), Elisabet Balog (Wilma), Hanna Alehagen (Olle),
  • Gläntan: Thomas Lenegård (Märta), Charlotte Jonsson(Eric)
  • Stranden:  Charlotte Jonsson ( Axel), Sandra Sandahl (Alice)
  • Hagen: Eva Dreshaj (Elvira), Frida Johansson (Melvin)
  • Skogen: Daniel Berner (Jakob), Beatrice Borg (Jack), Malin Petersson (Stella)
  • Dagbarnvårdarna: Anna Svensson (Oliver), Anna Skarve (William), Robert Gass (Isabelle)

Personalrepresentanter

• Förskolechef: Maria Hillström
  • Ängen: Cecilia Elg
  • Gläntan: Åsa Lobsien
  • Stranden: Katarina Pettersson
  • Hagen: Freeshta Wataa
  • Skogen: Marie Schultz
  • Dagbarnvårdarna: Helena Asplund

Kontaktpolitiker

Vetlanda kommuns förskolor och skolor har en eller flera egna kontaktpolitiker. Du kan vända dig till din kontaktpolitiker när du vill framföra åsikter om eller diskutera hur verksamheten fungerar.

Det finns riktlinjer för kontaktpolitikernas uppdraglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Riktlinjerna är fastställda av barn- och utbildningsnämnden.

Kontaktpolitikerns främsta mål är

• att följa och bli förtrogen med verksamheten i förhållande till vad som bland annat anges i kommunala och nationella styrdokument
  • att främja goda relationer mellan arbetsgivare, arbetstagare, barn, elever, hem och anställda.

Maria Hillström

Förskolechef