Bäckaby förskola

Föräldrasamverkan

Dialog och samverkan med föräldrar är viktigt för verksamheten. En gång per termin har vi föräldramöte på förskolan. Då träffas föräldrar, personal och förskolechef. Förskolan har också egna kontaktpolitiker som du kan kontakta om du vill.

Föräldrar kan när de vill framföra frågor till personalen.

Kontaktpolitiker

Vetlanda kommuns förskolor och skolor har en eller flera egna kontaktpolitiker. Du kan vända dig till din kontaktpolitiker när du vill framföra åsikter om eller diskutera hur verksamheten fungerar.

Det finns riktlinjer för kontaktpolitikernas uppdraglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Riktlinjerna är fastställda av barn- och utbildningsnämnden.

Kontaktpolitikerns främsta mål är

• att följa och bli förtrogen med verksamheten i förhållande till vad som bland annat anges i kommunala och nationella styrdokument
  • att främja goda relationer mellan arbetsgivare, arbetstagare, barn, elever, hem och anställda.

Liselott Franzén

liselott.franzen@vetlanda.se