Withalaskolan

Withalaskolan är en 7-9-skola i centrala Vetlanda med runt 420 elever som är fördelade i fyra självständiga och väl fungerande arbetslag. Klasserna består av omkring 20 elever. På skolan finns även två integrerade samverkansklasser och en förberedelseklass.

De fyra arbetslagen är navet i skolans verksamhet. I varje arbetslag finns det mellan fyra och sex klasser. På skolan finns specialpedagog och resurspedagoger som hjälper och stöttar både eleverna och lärarna för att elevernas resultat skall bli så bra som möjligt.

Aktuellt

• Sjukanmälan görs av målsman på telefon 0383-975 28, genom vår E-tjänstlänk till annan webbplats eller direkt till handledaren.
    Vi vill att du gör sjukanmälan varje dag som din ungdom är hemma.
  • Blankett för ledighetsansökanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
E-tjänster

E-tjänst för föräldrar och elever

Barnomsorg i Vetlanda