Bäckseda pedagogiska omsorg

Vi i Bäckseda är ett litet glatt gäng dagbarnvårdare som arbetar i våra egna hem.

Vi har med våra små barngrupper i hemmet skapat en gemytlig miljö för barnen där de får vara med i vår vardag. Vi har sång- och sagostunder, pyssel, uteaktiviteter och fri lek.

Vi försöker att variera våra dagar med olika aktiviteter och vi träffas både på förskolan och ute i naturen.

Inloggning i Vklass

Inloggning Vklass

Barnomsorg i Vetlanda

Försäkring

Lovdagar och läsårstider

Lov och läsårstider

Synpunker och klagomål

Det här är pedagogisk omsorg

Omsorg, utveckling och lärande i pedagogisk omsorg innebär att se till hela barnet och dess behov. Barnen vistas i en liten barngrupp i dagbarnvårdarens eget hem, vilket bidrar till en nära relation mellan barn, föräldrar och personal.

Verksamheten är utformad så att den främjar leken, kreativiteten och intresset för att lära och följer förskolans läroplan. Vi arbetar för att stimulera språkutveckling och allt vi gör utgår från barnens erfarenheter, intressen, behov och åsikter.

I den nya skollagen är begreppet familjedaghem ersatt med pedagogisk omsorg.

Här finns vi

Ryningsvägen 1B