Ramkvilla skola

Skolbibliotek

Ramkvillas bibliotek är ett integrerat folk- och skolbibliotek som finns i en fräsch lokal mitt i Ramkvilla skola.

Här är du välkommen att söka information, låna böcker, tidningar, CD-böcker och talböcker. Sagostunder och bokprat erbjuds ett par gånger per termin för skolans elever.

Biblioteket är öppet för skolans elever och personal under ordinarie skoltider. Bibliotekarie finns på plats på onsdagar klockan 12-19. Fråga eller tipsa gärna bibliotekarien om böcker som du vill läsa. De böcker som inte finns på Ramkvillas bibliotek kan beställas från stadsbiblioteket.

Sök efter böcker i bibliotekskatalogen på bibliotekets nya webbplats. Du söker enkelt genom att fylla i sökrutan högst upp på startsidan.

Allmänheten är välkommen att låna på onsdagar klockan 16-19.