Skirö förskola och fritidshem

Föräldrasamverkan

Dialog och samverkan med föräldrar är viktigt för verksamheten. Två gånger per termin har vi föräldramöte och skolråd på förskolan. Då träffas föräldrar, personal och förskolechef. Förskolan har också egna kontaktpolitiker som du kan kontakta om du vill.

Kontaktpolitiker

Vetlanda kommuns förskolor och skolor har en eller flera egna kontaktpolitiker. Du kan vända dig till din kontaktpolitiker när du vill framföra åsikter om eller diskutera hur verksamheten fungerar.

Det finns riktlinjer för kontaktpolitikernas uppdraglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Riktlinjerna är fastställda av barn- och utbildningsnämnden.

Kontaktpolitikerns främsta mål är

• att följa och bli förtrogen med verksamheten i förhållande till vad som bland annat anges i kommunala och nationella styrdokument
  • att främja goda relationer mellan arbetsgivare, arbetstagare, barn, elever, hem och anställda.

Karin Andersson

Karin.Andersson@vetlanda.se