Nye förskola

Om du eller ditt barn har svårigheter i skolan eller förskolan är den snabbaste vägen till lösning oftast att ta kontakt med skolan eller förskolan direkt.

1. Prata med förskollärare/lärare först.
  2. Om du inte får hjälp av förskollärare/ läraren bör du prata med skolans rektor eller förskolechef som har det övergripande ansvaret för skolan och förskolan.

Synpunkt Vetlanda

Du kan också använda vårt synpunktshanteringssystem – Synpunkt Vetlandalänk till annan webbplats.

• Inom två arbetsdagar får du en bekräftelse från oss med besked om vem som är handläggare.
  • Inom tio arbetsdagar får du svar på hur sakfrågan hanteras. Under semesterperioden kan det ta något längre tid.

En förutsättning för respons på din synpunkt är att du anger kontaktuppgifter. Vill du vara anonym får du inget svar.

Göra en anmälan till Skolinspektionen

Alla har rätt att göra en anmälan till Skolinspektionenlänk till annan webbplats och Barn- och elevombudetlänk till annan webbplats. På Skolinspektionens webbplats kan du läsa mer om vad du kan anmäla och vad du bör tänka på innan du gör en anmälan.

Veronika Wiktorsson

Förskolechef