Målaregårdens förskola

Föräldrasamverkan

Vid den dagliga kontakten vid hämtning och lämning har vi möjlighet att diskutera barnets vardagliga händelser och utveckling. Utöver detta har vi sedan utvecklingssamtal, en eller två gånger per år.

Föräldramöte hålls en gång varje år under höstterminen.

Klassföräldrarna ordnar oftast en sommarfest under juni månad, då våra barn står för lite underhållning i form av sång.

I samband med Lucia ordna vi också med ett traditionellt Luciatåg ute på vår gård.

Vi på Målaregården vill att ni som föräldrar kommer till oss när ni har frågor, funderingar eller synpunkter på vår verksamhet och planering. Vi är här för att tillsammans med er skapa en miljö och ett klimat som är det bästa tänkbara för era barns utveckling.

Informations Drop-in

Nytt från vt-15 är att vi inför informations drop-in  en gång varje termin. Detta ersätter tidigare skolråd.

Kontaktpolitiker

Vetlanda kommuns förskolor och skolor har en eller flera egna kontaktpolitiker. Du kan vända dig till din kontaktpolitiker när du vill framföra åsikter om eller diskutera hur verksamheten fungerar.

Det finns riktlinjer för kontaktpolitikernas uppdraglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Riktlinjerna är fastställda av barn- och utbildningsnämnden.

Kontaktpolitikerns främsta mål är

• att följa och bli förtrogen med verksamheten i förhållande till vad som bland annat anges i kommunala och nationella styrdokument
  • att främja goda relationer mellan arbetsgivare, arbetstagare, barn, elever, hem och anställda.

Pia Revling-Löfkvist

Förskolechef