Landsbro förskola, Brobygränd

Föräldrasamverkan

Att ha en god relation och samverkan med föräldrarna är viktigt för vår verksamheten. Genom den dagliga tamburkontakten, föräldramöten och utvecklingssamtal vill vi främja en god relation mellan förskola och hem.
Förskolan har också egna kontaktpolitiker som du kan kontakta om du vill.

Föräldrars synpunkter och åsikter om vår verksamhet är viktiga för oss därför har vi föräldramöten två gånger om året och erbjuder utvecklingssamtal en gång varje termin.

Kontaktpolitiker

Vetlanda kommuns förskolor och skolor har en eller flera egna kontaktpolitiker. Du kan vända dig till din kontaktpolitiker när du vill framföra åsikter om eller diskutera hur verksamheten fungerar.

Det finns riktlinjer för kontaktpolitikernas uppdraglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Riktlinjerna är fastställda av barn- och utbildningsnämnden.

Kontaktpolitikerns främsta mål är

• att följa och bli förtrogen med verksamheten i förhållande till vad som bland annat anges i kommunala och nationella styrdokument
  • att främja goda relationer mellan arbetsgivare, arbetstagare, barn, elever, hem och anställda.

Åsa Hugosson

asa.hugosson@vetlanda.se