Kärnhusets öppna förskola

Öppna förskolans verksamhet bygger på att förskolebarn och deras vårdnadshavare deltar gemensamt. Vi heter Kärnhusets öppna förskola och är en del av familjecentralen Kärnhuset.

På Familjecentralen finns barnavårdscentral, kvinnohälsovård, öppen förskola och socialtjänst. Det är öppna förskolan som har huvudrollen på Familjecentralen. Den gör att Familjecentralen lever, luktar och låter.

Öppna förskolan vänder sig till vårdnadshavare med barn upp till fem års ålder som inte har plats i förskolan, samt till privata dagmammor/-pappor. Öppna förskolan ger barnen möjlighet till utvecklande lek och kontakt med andra barn och vuxna. Den skapar kontakt och gemenskap mellan vuxna.

Verksamheten utformas gemensamt av personal och besökare. Ingen föranmälan krävs och verksamheten är avgiftsfri.

Nyfikarna 0–5 år

• Tisdagar klockan 9-13
  • Fredagar klockan 9-13

Babyfik –10 månader

• Måndagar klockan 9–13
  • Onsdagar klockan 9–13

Vi har stängt under jul- och sommarlov.

Familjecentralen Kärnhuset

Här finns vi